Dahab | avgust 2018

P1130631

No, končno imamo spet v načrtu naš legendarni kemp v Dahabu 🙂 Predviden je avgusta, tečaji ali samo čudoviti potopi, z večernim chill-outom v prijetnih arabskih lokalih, čisto ob morju. Več piše v programu, ki je tukaj. Prijavnica bo pripravljena v kratkem, predprijave pa sprejemamo na monstrosa.getwet@gmail.com. Mimogrede: predprijave bodo posebej nagrajene.

Monstrosa je doma

P1090428Pred tedni smo se vrnili z ene odlične tropske ekspedicije. Raziskali smo Similanske otoke, okolico Phi-Phi-ja, Rache in še nekatere Tajske zanimivosti. Precej smo zabeležili, poglej si fotke ali kratki film. Zdaj bomo malo počivali, potem pa spet na morje: začnemo s tečaji!

Tajska, že gremo!

P1110411

Še dobra dva meseca, pa odletimo! Tajska je vrhunska potapljaška in kopenska destinacija… preizkušeno. Ogledali si bomo tri podvodne rajone, med drugim tudi Similanske in Surinske otoke, ki so med najboljšimi podvodnimi spoti na svetu! Ni še prepozno, lahko greš zraven. Program je tukaj.

Skrivnostne globine Sredozemlja

P1060754

Martin in Urban sta se ravno vrnila z izvidniške odprave. V prihodnje načrtujemo nekaj novih potapljaških ekspedicij v čistem Sredozemskem morju. Podvodne pokrajine so skrivnostne in zanimive, vidljivost odlična, živali prijazne. Več bo znano kmalu, potem gremo pa lahko skupaj na pustolovščino!

Mini tehnična odprava Dahab 2015

A-P1060273-editMonstrosina tehnična potapljača Samo in Urban te dni raziskujeta rdečemorske globine nekoliko pod rekreativno mejo štiridesetih metrov pod gladino. Raziskala sta prehod med modro luknjo “Blue Hole” in odprtim morjem, kanjon “the Canyon” in nekatere druge zanimive globoke lokacije.

Dahab – prijava je odprta le še do 27. junija

Naš legendarni poletni tabor na Rdečem morju se bliža. Uradne prijave se zaključijo v petek, 27. junija, ob 12. uri. Nekaj mest je še, tudi kakšna soba s pogledom proti morju se bo še našla, a velja pohiteti.  Več si preberi v programu, ki je tukaj. Če že vse veš, pa moraš opraviti le še formalnosti, je prijavnica tukaj.

P1060679