PADI Open Water Diver (začetni) 299 €
PADI Advanced Open Water Diver (nadaljevalni) 199 €
PADI Rescue Diver (potapljač reševalec) 259 €
Emergency First Response 119 €
PADI Rescue Diver + EFR 299 €
PADI DiveMaster 499 €
Discovery Dive (spoznavni potop) 49 €
PADI Enriched Air Diver (Nitrox) 119 €

* Študenti imajo 5% popusta na navedene cene.

Potrebujete kopalke, brisačo, masko, dihalko in plavuti. Vse ostalo, kot je potapljaška oprema, mednarodna PADI izkaznica ipd., je vključeno v ceno tečaja. Če niste doma na morju, morate sami poskrbeti tudi za prevoz, hrano in nastanitev. Izjema je tečaj DiveMaster, pri katerem pristojbine PADI-ju, obvezna literatura, stroški potopov in izposoja opreme niso v ceni tečaja. Če se dogovorimo za praktične vaje v bazenu v Ljubljani, je potrebno doplačati še vstopnine v bazen v višini 20 €. Katerikoli tečaj lahko poklonite tudi kot darilo, darilni bon pa seveda dobite pri nas.

Ob prijavi na tečaj je potrebno plačati akontacijo 50€, ki vam rezervira mesto na tečaju. Lahko jo prinesete osebno ali nakažete na transakcijski račun (za podatke nam pišite), pod Namen nakazila pa napišete: Ime Priimek – akontacija za tečaj. Akontacijo je potrebno plačati najkasneje en teden pred pričetkom tečaja. Preostanek lahko plačate ob začetku opravljanja tečaja. Če zaradi neopravičljivih razlogov tečajnik ne opravlja tečaja, se akontacija ne vrne.

Tečaj se izvede, če so nanj prijavljeni vsaj trije kandidati. V primeru, da je prijavljenih premalo kandidatov, se akontacija prenese na drug razpisan prost termin ali po želji kandidatu vrne. Tečaje izvajamo tudi individualno ali v paru, cene pa so nekoliko višje. Če jih želite izvedeti, nam pišite na monstrosa.getwet@gmail.com ali nas pokličite. Če vam nobeden termin ne ustreza, se seveda lahko dogovorimo za izrednega.

Monstrosine potapljaške tečaje opravljata samostojna PADI inštruktorja Martin Kristan in Urban Modic oz. poverjena podjetja ali inštruktorji. Vse navedene cene so informativne narave in ne vsebujejo DDV. Pred prijavo predlagamo, da preverite natančne termine in ostale informacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *